Wij bemiddelen tussen werkgevers en interim-professionals. Dankzij ons zeer ruime bestand met ervaren interim professionals kunnen wij zeer snel aan de vraag van de opdrachtgever voldoen, ook als het om werkzaamheden voor langere of onbepaalde tijd gaat.

Werkwijze

Jouw vergoeding ligt bij Suited Interimmers 5% tot 20% hoger dan bij de gevestigde intermediairs. Wij rekenen minder marge door aan de opdrachtgever dan andere bureaus.

Wij vinden namelijk dat de vergoeding voor het geleverde werk grotendeels moet vallen op de plaats waar ze thuishoren en dat is bij jou, als uitvoerder van de opdracht. Daarnaast past Suited Interimmers een afbouw van haar marge toe na het overstijgen van een opdrachtduur van een vooraf afgesproken aantal uren. Hierdoor stijgen de verdiensten voor de interimmer terwijl het inkooptarief voor de opdrachtgever gelijk blijft. Langdurige opdrachten vergen minder van onze tijd dus kan onze vergoeding ook lager worden.

Wanneer je je (volledig kosteloos) bij ons aanmeldt, kom je op onze verzendlijst te staan. Hebben wij een aanvraag, dan verspreiden wij deze via WhatsApp inclusief een beschrijving en de gewenste kwalificaties. Ben je beschikbaar en voldoe je aan de gestelde criteria, dan reageer je direct. Wij hanteren namelijk een responsetijd van maximaal 24 uur naar de opdrachtgever.

Na je aanmelding plannen we een (online) kennismakingsgesprek waarbij alle ins and outs van de opdracht worden besproken en vanzelfsprekend ook van jouw kennis en ervaring.

Wij gebruiken jouw eigen CV omdat wij van mening zijn dat een opdrachtgever niet gebaat is bij geüniformeerde CV’s. Een CV en hoe deze is opgebouwd vertelt immers meer over jou dan alleen je ervaring.

Je doet het gesprek met de opdrachtgever alleen en zelfstandig. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd bent over de inhoud van de opdracht. Vanzelfsprekend kun je voor, tijdens of na de opdracht te allen tijde contact met Suited Interimmers opnemen voor overleg of om te klankborden.