Wij bemiddelen tussen werkgevers en interim-professionals. Dankzij ons zeer ruime bestand met ervaren interim professionals kunnen wij zeer snel aan de vraag van de opdrachtgever voldoen, ook als het om werkzaamheden voor langere of onbepaalde tijd gaat.

Werkwijze

U heeft op zeer korte termijn een perfect passende interimmer nodig. Dan neemt u contact op met Suited Interimmers. Lees hieronder de werkwijze van Suited Intrimmers.

In een (online of telefonisch) intakegesprek bespreken wij uw wensen en behoeften. Aan de hand van dit gesprek starten wij direct met de werving en voorselectie van de interimmers.

Binnen 24 uur heeft u CV’s van beschikbare en passende kandidaten. Indien wij (nog geen passende kandidaten hebben melden wij u dat ook. Uiteraard zoeken wij wel voor u verder (als u dat wenst) tot dat wij de gezochte kandidaat gevonden hebben.

De CV’s die u van Suited Interimmers ontvangt, zijn door de kandidaten zelf opgesteld zodat u een compleet beeld van de interimmers kan vormen.

Vervolgens maakt u een keuze en voert u zelf (zonder aanwezigheid van Suited Interimmers) het gesprek met de kandidaat. De kandidaat zal zichzelf moeten presenteren.