Wij bemiddelen tussen werkgevers en interim-professionals. Dankzij ons zeer ruime bestand met ervaren interim professionals kunnen wij zeer snel aan de vraag van de opdrachtgever voldoen, ook als het om werkzaamheden voor langere of onbepaalde tijd gaat.

Kosten

Onze marge bedraagt 17,5% van het in rekening gebrachte bedrag bij de opdrachtgever. Deze marge is aanmerkelijk lager dan bij andere intermediairs. Daarnaast past Suited Interimmers een afbouw van haar opslag toe na het overstijgen van een vooraf afgesproken aantal ingezette uren. Hierdoor stijgen de verdiensten voor de interimmer terwijl het inkooptarief voor de opdrachtgever gelijk blijft. Langdurige opdrachten vergen minder van onze tijd dus kan onze vergoeding ook lager worden.

De vergoedingen voor de interimmer liggen bij ons 5% tot 20% hoger dan bij andere intermediairs. Dit betekent niet dat u meer betaalt. Dit betekent dat er minder aan de strijkstok blijft hangen en de opbrengsten grotendeels uitkomen waar ze thuishoren, namelijk bij degene die de opdracht uitvoert: de interimmer. Dat is prettig voor de interimmer die naar behoren wordt beloond en daarmee ook prettiger voor u.

Zoals u merkt is Suited Interimmers heel transparant. Zo werken wij graag en zo gaan wij ook met zowel u als met onze interimmers om.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!