Suited Trainers

EEN INTEGRALE OPLOSSING VOOR AL UW TRAININGSBEHOEFTES

Waarom kiezen voor Suited Trainers?

1. We doen al zaken met elkaar, en naar tevredenheid. Je kunt voortaan ook voor trainingen bij ons terecht!

2. Suited levert de integrale oplossing voor al jouw trainingsbehoeftes.

3. De intake wordt door een ervaren trainer gedaan zodat er geen ruis op de lijn kan ontstaan. Er wordt samen besloten wat er in het programma komt en hoeveel tijd hiervoor nodig is.

4. Wij zoeken de best passende trainer, niet louter degene die op de bank zit.

5.Suited wordt jouw lange termijn partner. Naarmate wij langer samenwerken leren wij jouw organisatie nog beter kennen, waardoor wij als sparring partner op het gebied van de ontwikkeling van jouw medewerkers kunnen optreden.

  ONTMOET THOMAS

  Hallo, ik ben Thomas, aangenaam! Geboren in Den Bosch, opgegroeid op Curaçao, deels gestudeerd in de Verenigde Staten en sinds 2004 terug in Nederland.

  Na ruim twintig jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, waaronder negen jaar als ondernemer, ben ik een andere weg ingeslagen. Ik heb mezelf in 2019 omgeschoold tot trainer en doe dat sindsdien met veel plezier en vol overgave. Ik geloof dat iedereen zichzelf kan verbeteren en daar hoeven niet altijd bergen voor verzet te worden. Vaak zijn er slechts een spiegel en een paar handvatten nodig om iemand exponentieel effectiever en met meer plezier te laten werken.

  Met Suited Trainers zie ik de mogelijkheid om meer bedrijven, medewerkers, leidinggevenden te bereiken en ondersteunen in hun eigen motivatie om beter te worden!

  Neem contact op met Thomas om jouw wensen te bespreken:

  info@suitedinterimmers.nl
  06-10 09 55 59