U zoekt een deskundige interimmer of juist vaste medewerker(s)?

[suited_menu id=6]

Waarom het interim salaris van Suited People hoger ligt

Het interim salaris ligt bij Suited People maar liefst 5% tot 20% hoger dan bij andere intermediairs. Hoe dit zo komt? Omdat wij vinden dat de vergoeding voor een opdracht voor het grootste deel bij de opdrachtnemer hoort te liggen. Daarom belasten wij onze opdrachtgevers minder marge door. Dit komt ten goede aan de interimmer die wij voor onze opdrachtgevers inschakelen. Bovendien hanteren wij ook nog eens een margeafbouw wanneer de overeenkomstduur overschreden wordt. Dit betekent dat de interimmer meer salaris tegemoet kan zien. Voor de opdrachtgever blijft de vergoeding gelijk. Een fair gegeven nietwaar?

Ons interim salaris is gebaseerd op rechtvaardigheid

Bij Suited People zijn rechtvaardigheid, transparantie en snelheid belangrijke kernwaarden. Wij onderscheiden ons door ons laagdrempelige karakter en onze ongecompliceerde manier van werken. Dit houdt in dat wij voor een persoonlijke benadering kiezen in ons contact met zowel de opdrachtgevers als de kandidaten. Daarbij wordt door zowel de opdrachtgever als de kandidaat zelf naar een salaris voor de interim gezocht dat past bij het hier en nu. Dat wil zeggen een vergoeding die voor het grootste deel ten goede komt aan degene die de opdracht uitvoert.

Interimmers op het gebied van finance tot HRM en meer

Suited People is er voor opdrachtgevers en interimmers op het gebied van finance, communicatie, verandermanagement, ICT, projectmanagement, HRM en meer. Want ook voor interim general managers en marketeers kunt u uitstekend bij ons terecht. Benieuwd welk interim salaris hierbij hoort? Vraag vandaag nog vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons aan en laat u aangenaam verrassen. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering zodat we meteen vanaf het begin voor alle partijen inzichtelijk kunnen maken wat er verwacht wordt. Dit biedt iedereen zekerheid waarbij allen een prettige samenwerking tegemoet kunnen zien. Waarmee mogen we u van dienst zijn?