U zoekt een deskundige interimmer of juist vaste medewerker(s)?

[suited_menu id=6]

Ontdek hoe wij de interim projectmanager vinden die perfect bij u past

Als u zoekt naar een interim projectmanager die hoogstaande kwaliteit levert en flexibel inzetbaar is dan kiest u voor Suited People. Wij zijn een specialist in de werving & selectie voor bedrijven en organisaties waar een projectmanager die interim werkt gezocht wordt. Naast projectmanagers kunt u ook een beroep op ons doen voor financials, IT’ers, general managers, HRM’ers, marketeers, communicators en change’ers. Doordat onze partners zelf werkzaam zijn geweest in deze functies weten zij als geen ander waar u naar op zoek bent. Ongeacht het niveau dat de interimmer projectmanager moet hebben.

Waarvoor kunt u onze interim projectmanager inschakelen?

Of u nu een projectleider of een junior projectmanager nodig heeft: voor beide kunt u een beroep doen op Suited People. Datzelfde geldt voor transitiemanagers, programmamanagers en ga zo maar door. In alle branches, van multinational tot non-profit organisatie, rekruteren wij de beste kandidaten voor u. Onze projectmanagers hebben zeer veel ervaring in zowel facilitaire services als inhouse werkzaamheden. Tegelijkertijd kunnen zij ook een tenderprocedure voor u managen of bijvoorbeeld een callcenter voor u inrichten. Kortom, u laat ons weten waar u naar op zoekt bent en wij zorgen voor de perfecte match.

Een persoonlijke benadering in het recruitmentproces

Juist doordat wij bij het rekruteren van de ideale interim projectmanager kiezen voor een persoonlijke benadering zijn wij hierin succesvol. Samen met de ervaring en deskundigheid van onze partners durven wij u zo de perfecte match te garanderen. Daarbij staat Suited People bekend als laagdrempelig met een ongecompliceerde manier van werken. Bij ons leeft het motto ‘door mensen, voor mensen’ waarbij wij ons richten op een rechtvaardige, transparante en moderne benadering. Daardoor zijn we in staat u snel de juiste kandidaten voor te stellen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.