BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

HR interim

Als u op zoek bent naar een HR interim kracht, kunnen wij u ondersteuning bieden bij deze zoektocht. Als we aan bedrijven vragen waarom zij het werven en selecteren niet zelf uitvoeren, worden er een aantal redenen gegeven. Ten eerste kost dit tijd, en vaak blijkt toch dat de services van een specialistisch bureau nodig zijn om de echte toppers te kunnen vinden. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor deze diensten, ook als u op zoek bent naar een HR interim kracht.

HR: interim aan de slag

De laatste jaren is de arbeidsmarkt flink veranderd. Waar vroeger vaste en langere contracten de norm waren, is dit de laatste tijd niet meer zo. Vaak zijn bedrijven op zoek naar interimmers. Hierbij gaat het om een functie voor een kortere tijd, die vaak verbonden is aan de uitvoer van een specifieke opdracht. Soms zijn er echter wel mogelijkheden om er een vast contract aan over te houden.

Interim HR manager gezocht

Het is goed mogelijk dat u niet zomaar op zoek bent naar een interim HR kracht, maar naar een manager die op interim basis voor u aan de slag kan gaan. Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen onze pool aan professionals zijn er voor diverse vacatures binnen uw bedrijf de juiste krachten te vinden. Zij voldoen aan de eisen die u aan hen stelt, en door hun inherente vakkennis staan zij er meteen wanneer u ze nodig hebt.

HR interimmer: de beste kracht vindt u bij ons

Dankzij ons netwerk aan professionals kunnen we sneller dan anderen geschikte kandidaten vinden ter aanvulling van uw HR afdeling. Niet alleen wij deze kandidaten snel, maar ook kwalitatief zijn deze kandidaten hoogstaand. Ons team bestaat uit vakinhoudelijke ervaringsdeskundigen, die precies weten wat een bedrijf nodig heeft en wat een functie vereist.