BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

Uw HR business partner voor ervaringsrijke interim professionals

Als u een HR business partner zoekt die interim professionals voor u in huis heeft dan bent u bij Suited People aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Elst, Gelderland, en wij treden onder andere op als HR business partner voor de interimmer die u zoekt. Onder de naam Suited Interimmers verzorgen wij de werving & selectie van deze professionals en bemiddelen wij tussen u als werkgever en deze professionals. Ongeacht, of het nu om werkzaamheden voor een bepaalde periode of onbepaalde tijd gaat. Dankzij de jarenlange ervaring op HR gebied in uiteenlopende branches vinden wij zo altijd de geschikte interimmer voor u.

HR business partner voor interim kandidaten die bij u passen

Onze partners hebben zelf jarenlange ervaring op HR gebied in de meest uiteenlopende branches. Bij MKB-bedrijven bijvoorbeeld, maar ook bij grote multinationals. Datzelfde geldt voor profit en non-profit organisaties. Kortom, het maakt niet uit in welke branche u actief bent, u vindt bij ons altijd de beste interimmer voor de werkzaamheden. Dit komt door de kwaliteit van de kandidaten die wij voor u selecteren, maar ook door onze ongecompliceerde manier van werken. U zult merken dat wij een laagdrempelig karakter hebben waarbij u zorgeloos op onze expertise kunt vertrouwen.

Een HR business partner gezocht? Kies voor Suited People

Als uw HR business partner voor een interim invulling binnen uw bedrijf, organisatie of instelling zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Dit betekent dat u nergens omkijken naar heeft. Bij Suited People gaan we op basis van onze jarenlange kennis en deskundigheid in het vakgebied op zoek naar de perfecte match voor u. Dit doen wij op alle niveaus binnen het HR vakgebied. Daarbij kijken we eveneens naar welke expertise u nu precies nodig heeft. Wij opereren rechtvaardig, transparant en modern zodat u van succes verzekerd bent. Waarmee mogen we u van dienst zijn?