BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

U vindt bij Suited People de freelance projectmanager die u zoekt

Op zoek naar een freelance projectmanager die perfect past bij uw bedrijf en de projectaanpak die u voor ogen heeft? Zoek niet langer want bij Suited People vinden we hem of haar gegarandeerd. Wij zijn in Elst in Gelderland gevestigd en we zijn gespecialiseerd in het rekruteren voor diverse vakgebieden. Ook wanneer er een freelance projectmanager gezocht wordt staan wij voor u klaar. Wij werken namelijk samen met partners die hier ruime ervaring mee hebben doordat zij zelf deze functie hebben vervuld. Dit hebben zij gedaan in een grote verscheidenheid aan branches.

Freelance projectmanager voor MKB-bedrijven, multinationals en meer

De branches waarvoor wij rekruteren variëren nogal. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een freelancer projectmanager voor MKB-bedrijven en voor grote multinationals. Maar daar blijft het beslist niet bij. Ook wanneer u een professional in projectmanagement nodig heeft voor uw profit of non-profit organisatie kunt u te allen tijde een beroep op ons doen. Wij luisteren aandachtig naar wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw vraag snel en deskundig wordt ingevuld. Wij werven & selecteren op elk niveau en letten hierbij op de vereiste kwaliteiten en expertise waarover de kandidaten moeten beschikken.

Voor bepaalde en onbepaalde tijd

De freelance projectmanager die via ons bij u gaat werken is inzetbaar voor bepaalde en onbepaalde tijd. Met andere woorden, u geeft ons aan wat de periode moet zijn en wij zorgen ervoor dat wij snel kwalitatief hoogstaande professionals kunnen aanbieden. Omdat wij een laagdrempelig karakter hebben en een ongecompliceerde werkwijze zult u merken dat u hier geen omkijken naar heeft. Wij zijn transparant, rechtvaardig en modern. Daardoor sluiten onze diensten en kandidaten naadloos aan op de vereisten in elke branche. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We vertellen er graag over.