U zoekt een deskundige interimmer of juist vaste medewerker(s)?

[suited_menu id=6]

Bij ons vindt u de freelance marketeer met de juiste kwaliteiten

Zoekt u een freelance marketeer die aansluit bij uw bedrijf of organisatie en over de juiste kwaliteiten beschikt? Bij Suited People hebben wij gegarandeerd de juiste kandidaten in huis. Wij zijn gevestigd in Elst in Gelderland en gespecialiseerd in de werving & selectie van uw ideale freelancer die professioneel marketeer is. Hoe wij dit doen? Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid in dit vakgebied. Onze partners hebben namelijk zelf deze functie bekleed binnen verschillende branches. Van MKB-bedrijven tot grote multinationals en van profit tot non-profit organisaties.

Freelance marketeer voor bepaalde of onbepaalde tijd

U kunt bij Suited People terecht voor professionals die u voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd wilt inzetten. Op basis van uw vraag gaan wij gericht voor u aan de slag. Naast de periode waarvoor er bij uw bedrijf of organisatie een freelance marketeer gezocht wordt, houden wij ook rekening met het gewenste niveau. Hoeveel ervaring moet de kandidaat bijvoorbeeld hebben en wat is de exacte invulling waar u naar op zoek bent? Doordat onze partners zelf ervaring in deze functie hebben opgedaan weten zij als geen ander welke kandidaten het beste bij u matchen.

Rechtvaardig, modern en transparant

Bij het werven & selecteren van uw ideale freelance marketeer gaan wij rechtvaardig, modern en transparant te werk. Suited People wordt gekenmerkt door een laagdrempelig karakter en een ongecompliceerde manier van rekruteren. ‘Door mensen, voor mensen’ waarbij u verzekerd bent van vakinhoudelijke deskundigheid. Omdat bij de meeste van onze opdrachtgevers snelheid gewenst is kunt u bij ons in no time resultaat verwachten. Hierdoor kunt u zichzelf blijven richten op uw kernactiviteiten en zorgen wij ervoor dat het rekruteringsproces zorgeloos en professioneel verloopt. Heeft u een vraag of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Wij horen graag van u, onze experts zitten al voor u klaar.