BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

Freelance HR

Bent u op zoek naar een freelance HR manager, of een andere soort medewerker voor deze afdeling? Wij helpen u bij uw zoektocht. Zoals u misschien al wel eens gemerkt heeft, gaat er veel tijd steken in het vinden van een geschikte freelance HR medewerker. Meer tijd dan u lief is. Deze tijd spendeert u liever aan uw eigen werk. In dat geval kunt u bij ons terecht. Wij nemen het werven en selecteren van perfecte kandidaten voor u uit handen.

Freelance binnen de HR sectie aan de slag

Eén van de redenen dat we bedrijven zo snel uit de brand kunnen helpen, is het feit dat we gebruik maken van een grote pool aan HR professionals. Ook u kunt hier deel van uitmaken, mocht u op zoek zijn naar een functie binnen deze sectie. Wij zijn altijd op zoek naar professionals. Hoe groter het netwerk, hoe blijer wij bedrijven kunnen maken, maar ook hoe sneller we een geschikte functie voor u kunnen vinden. Een win – win – win situatie.

Freelance HR medewerker gezocht

Human Resources is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Zij beoordelen uw werknemers en zorgen er voor dat alles in goede banen wordt geleid. Ook als er conflicten zijn, of andere soorten van frictie omtrent interpersoonlijke relaties, kan Human Resources u hierin bijstaan. Het is dan wel van groot belang dat u een kracht vindt die iets toevoegt aan dit team, ook wanneer het gaat om een korter dienstverband van een aantal maanden.

Freelancer voor HR: wat wij voor u kunnen betekenen?

Wanneer u ons inschakelt, gaan wij in hoog tempo voor u op zoek. Door het enorme netwerk aan professionals waar wij gebruik van kunnen maken, kunnen wij al binnen 24 uur een geschikte HR professional voor u gevonden hebben. Hierbij houden wij uw gestelde eisen nauw in het oog.