BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

Vindt via ons de freelance general manager die bij u past: Suited People

Zoekt u een freelance general manager voor uw MKB-bedrijf, multinational, profit of non-profit organisatie? Bij Suited People helpen we u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het rekruteren van gekwalificeerde managers. Op elk niveau en ongeacht de branche waarin u actief bent. Door onze persoonlijke benadering hebben we al veel succesvolle opdrachten mogen uitvoeren voor bedrijven en organisaties waar een freelance general manager gezocht wordt. Onze persoonlijke benadering heeft dan ook een laagdrempelig karakter. Bovendien hanteren wij een ongecompliceerde manier van werken zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Werving & selectie van uw freelance general manager

Bij Suited People werken we met partners die zelf veel ervaring hebben in de rol van freelancer general manager. Dit hebben zij gedaan op alle denkbare niveaus: van strategisch niveau tot operationeel niveau. Onze partners hebben hierbij expertise opgedaan als – onder andere – CEO, teamleider, accountmanager, productmanager, organisatieadviseur, lijnmanager, plant manager en algemeen directeur. Met andere woorden, voor vrijwel elke functiebekleding weten zij als geen ander waar u naar op zoek bent. Daarbij heeft u uiteraard de keuze om te kiezen voor zowel een parttime als een fulltime invulling. Datzelfde geldt voor de periode waarvoor u de manager in kwestie wilt inzetten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

‘Door mensen, voor mensen’, zo laat zich onze bedrijfsvoering het beste omschrijven. Bij het rekruteren van uw freelance general manager gaan wij ongecompliceerd te werk. Dit houdt in dat u bij ons een persoonlijke benadering ervaart waardoor wij succesvol en snel uw geschikte kandidaat vinden. Is dat nu niet precies waar u naar op zoek bent? Wij zijn daarbij rechtvaardig, modern en transparant. Als u graag eerst meer informatie wilt voordat wij voor u op zoek gaan, dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen bij Suited People.