BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

Uw freelance communicatie specialist via Suited People

Als u een freelance communicatie specialist zoekt voor uw bedrijf of organisatie dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Suited People. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het rekruteren van ervaringsdeskundigen op dit gebied. Voor zowel interim-opdrachten als permanente aanstellingen. Onze partners die voor u op zoek gaan zijn zelf helemaal thuis in de communicatiewereld en weten daardoor als geen ander welke kandidaten bij u passen. Dit doen zij voor elke branche en op elk niveau. Dus of u nu een senior- of junior-communicatieadviseur zoekt, een content specialist of een marketingstrateeg: wij vinden gegarandeerd de freelancer in communicatie die het beste bij u past.

Freelance communicatie voor zowel bedrijven als organisaties

Suited People is er voor een grote diversiteit aan branches. Zo hebben wij al tal van MKB-bedrijven van dienst mogen zijn en (grote) multinationals. Datzelfde geldt voor profit en non-profit organisaties van verschillende omvang. Doordat wij kiezen voor een persoonlijke benadering, houden wij in het gehele rekruteringsproces rekening met uw wensen. U geeft bijvoorbeeld aan op welk niveau er een freelance communicatie specialist gezocht moet worden. Vanzelfsprekend kunt u hierbij kiezen voor een parttime of fulltime invulling en datzelfde geldt voor de duur van de inzet.

Van contentmanagers tot communicatie- en branding-adviseurs

De redenen waarvoor een freelance communicatie specialist ingezet wordt zijn zeer divers. Zo wilt u misschien een vernieuwende communicatie- en branding-strategie doorvoeren of bent u gericht op zoek naar een contentmanager. Wat de reden ook is, bij Suited People weten we als geen ander dat u een specialist zoekt die professional is en mensen weet te inspireren. Daar gaan wij dan ook gericht naar op zoek. Ons proces wordt hierbij gekenmerkt door een ongecompliceerde werkwijze en laagdrempeligheid. Rechtvaardig, modern en transparant zijn de steekwoorden die hierbij passen. Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan als u meer wilt weten.