BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

Voor elke communicatie professional die interim inzetbaar is: Suited People

Zoekt u een communicatie professional die interim bij u aan de slag gaat en ervaringsdeskundige is op dit gebied? U slaagt gegarandeerd in uw zoektocht bij Suited People. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de werving & selectie van elke communicatie interimmer, ongeacht de branche waarin u actief bent. Voor MKB-bedrijven, multinationals, profit en non-profit organisaties staan wij tot uw dienst. Bovendien bieden we onze rekruteringsservices op elk niveau. Met andere woorden, voor zowel de junior-communicatieadviseur als de ervaren marketingstrateeg bent u bij ons aan het juiste adres.

Op elk niveau een communicatie professional voor interim opdrachten

Er worden op verschillende niveaus professionals in communicatie voor interim opdrachten gezocht. Dat weten we bij Suited Interimmers als geen ander. Bij ons werken partners die veel ervaring hebben op het gebied van communicatieaangelegenheden. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek stellen zij u dan ook precies de vragen op basis waarvan zij de perfecte kandidaat kunnen rekruteren. Op elk niveau. Zo hebben sommige bedrijven en organisaties de vraag voor een professional die hun meeneemt bij de ontwikkeling van een nieuwe communicatiestrategie. Andere bedrijven en organisaties hebben juist de behoefte aan een contentspecialist op senior-, medior- of juniorniveau.

Transparante werkwijze die rechtvaardig, snel en modern is

Tijdens het rekruteringsproces voor uw ideale communicatie professional die interim inzetbaar is gaan wij transparant te werk. Dat wil zeggen dat wij kiezen voor een persoonlijke benadering die gekenmerkt wordt door rechtvaardigheid, snelheid en met een modern karakter. ‘Door mensen, voor mensen’ omschrijft daarin het beste wie we zijn. Dit betekent in de praktijk dat u zorgeloos uw zoektocht aan ons kunt uitbesteden met snelle resultaten. Hierdoor kunt u zich op uw kernactiviteiten blijven richten en wij doen de rest. Een prettige gedachte nietwaar? Mocht u hier vragen over hebben of meer informatie wensen dan nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag tot ziens.