Bent u opzoek naar een vaste medewerker? Wij hebben een netwerk van experts, die gespecialiseerd zijn in de werving en selectie voor functies met intentie vast dienstverband. Deze recruitment experts zoeken voor u de medewerker die aan uw wensen voldoet en bij uw organisatie past! Suited Permanents beschikt over een goed netwerk van actief werkzoekende kandidaten en maakt gebruik van innovatieve recruitment technologie om ook de latent zoekende professional in de markt te kunnen werven. Hierdoor kunnen wij u binnen 2 weken kennis laten maken met de juiste kandidaat.

Suited Permanents

Anders werken, samen groeien, dat is de kern waar het om draait bij Suited Permanents. Wij zijn een organisatie die verder kijkt dan alleen het bemiddelen tussen werknemer en opdrachtgevers. Onze recruitment partners werken vanuit eigen ervaring en motivatie. Vrijheid, verantwoordelijkheid en een persoonlijke benadering zorgen ervoor dat zowel wijzelf, als de professional, als de opdrachtgever, in staat zijn om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

Suited Permanents werkt vanuit korte lijnen. Die werkwijze vind je o.a. terug in onze persoonlijke benadering en de kleine specialistische teams binnen het bedrijf. Onze partners worden beloond aan de hand van de resultaten. Zij hebben bij ons de volledige vrijheid om deze resultaten naar eigen inzicht te behalen. Het positieve gevolg: alleen de best passende professional voor uw vacature!

Wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op! In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Klik hier om deze informatie van Suited Permanents te downloaden.