BINNEN 24 UUR
EEN VOORSTEL!

Suited People biedt een hoger freelance salaris dan andere intermediairs

Als u op zoek bent naar een freelance salaris dat beduidend hoger ligt dan bij andere intermediairs moet u bij Suited People zijn. Onze werkwijze hierin biedt een win-winsituatie voor zowel onze opdrachtgevers als de professionals die wij voor hen rekruteren. Dit komt doordat wij van mening zijn dat de vergoeding voor het grootste deel bij de opdrachtnemer hoort te liggen. Daarom rekenen wij minder marge door aan onze opdrachtgevers. Kortom, als er naar een freelance salaris gezocht wordt dat rechtvaardig is en transparant voor alle partijen dan bent u bij ons aan het enige juiste adres.

Een freelance salaris met margeafbouw

Naast dat Suited People minder marge rekent richting onze opdrachtgevers, passen wij ook margeafbouw toe als de opdrachtduur overstegen wordt. Datzelfde geldt voor als de vooraf overeengekomen aantal uren wordt overstegen. Op deze manier groeit voor de freelancer het salaris terwijl de inkooptarieven voor onze opdrachtgevers gelijk blijven. De reden hiervoor is heel simpel: bij langdurige opdrachten zijn we minder tijd nodig en daarom rekenen we ook een lagere vergoeding. Dat is wel zo eerlijk nietwaar? De vergoeding die onze professionals krijgen ligt hierdoor maar liefst 5% tot 20% hoger dan bij andere intermediairs.

Ongecompliceerde werkwijze, laagdrempelig karakter

Een ander aspect waarin Suited People zich onderscheidt is de CV verstrekking. Onze opdrachtgevers ontvangen het CV van de kandidaat zelf en geen geüniformeerd CV. Dit past helemaal binnen onze ongecompliceerde werkwijze en bij ons laagdrempelig karakter. Daar komt bij, dat een persoonlijk CV veel meer vertelt dan alleen de benodigde ervaring. Veel van onze opdrachtgevers laten ons regelmatig weten dat ze dit zeer op prijs stellen. Wilt u meer weten over het hogere freelance salaris dat Suited People biedt en de lagere marges die wij doorbelasten? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.