Suited Marketeers is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde professionals voor permanente functies en interim opdrachten. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches. Operationeel en strategisch niveau. Parttime en fulltime. Van profit tot non profit organisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren.

Wij beschikken over medewerkers die een innovatieve marketing- en communicatiestrategie ontwikkelen en implementeren. We faciliteren en coachen een team tot creatieve idee├źn, ten dienste van de directie en het bestuur. Dit om zo een organisatie te positioneren. Kortom; leidinggevende professionals die mensen kunnen enthousiasmeren, verbinden en inspireren.

Onze partner heeft een achtergrond in Sales & Marketing en weet dus hoe het is om (als kandidaat en werkgever) werkzaam te zijn binnen de Sales & Marketing.

Onze partner voor Suited Marketeers:

Floor van der Westen

Ik heb een achtergrond in Marketing & Communicatie. En heb de afgelopen jaren zowel in vaste dienst als op interim-basis gewerkt. Daardoor weet ik als geen ander wat er verwacht wordt van een tijdelijke specialist. Tevens hoe belangrijk het is dat er een goede match is tussen opdracht, kandidaat en opdrachtgever.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-52446409.