Suited Project Managers is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde managers. Hierbij kunt u denken aan o.a. projectleiders, projectmanagers (junior/senior), programma managers en transitiemanagers. Voor permanente functies en interim opdrachten. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches. Operationeel tot strategisch niveau, parttime of fulltime, profit en non profit organisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren.

Wij beschikken over projectmanagers die ruime ervaring hebben binnen zowel inhouse als facilitaire dienstverlening. Tevens zijn onze medewerkers bekend met in- en outsourcing van werkzaamheden. Zij draaien hun hand niet om voor een tender of RFP. Zij zijn in staat zowel grote als kleinere projecten succesvol voor u te implementeren. Of het nu gaat om het technisch inrichten van een nieuwe callcenteromgeving, de complete coördinatie van eindejaarwerk of het ontwikkelen en op de vloer uitrollen van een nieuwe afdeling. Laat ons weten wat u zoekt en wij brengen u op korte termijn in contact met een beschikbare kandidaat. Onze partners zijn gespecialiseerd in recruitment van Project Managers.

Onze partners voor Suited Project Managers:

Eline van Woesik

Ik werk inmiddels ruim 10 jaar als project manager en heb inmiddels vele projecten afgerond voor verschillende opdrachtgevers. Veel van mijn projecten hebben een IT-achtig karakter en ik heb zelfs de outsourcing van de IT afdeling van een werkgever meerdere jaren als interimmer gemanaged. Om deze reden zet ik mij graag in voor interimmers op beide vakgebieden: project management en IT. Met mijn achtergrond en ervaring denk ik in beide branches een toegevoegde waarde te kunnen bieden om de juiste match te vinden tussen opdracht en interimmer.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-10000243.

Andre Noorlander

Elke organisatie is in beweging. Daardoor heeft elke organisatie te maken met projecten. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste expertise, een organisatie sneller en effectiever doelen kan bereiken. Jarenlang heb ik voor legio opdrachtgevers als project manager doelen gerealiseerd d.m.v. inzet van de juiste IT specialisten. Inmiddels mag ik leiding geven aan mijn eigen softwarebedrijf met IT specialisten.

Uit ervaring kan ik zeggen dat de beste match ontstaat door een heldere afstemming van belangen, expertise en mogelijkheden. Er is niets mooiers dan wanneer de juiste specialisten op de beste plek werken. Waardoor een organisatie haar doelen realiseert. Deze ervaringen en mijn netwerk zet ik graag in om organisaties aan de juiste specialisten te helpen!Wilt u een keertje kennismaken? Ik spreek graag met u af om te bespreken waar ik u mee kan helpen.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-19440000.