Suited HRM’ers is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde HRM professionals zoals b.v. HRM manager, HRM consultant, HRM (senior) business partner, HRM adviseur, HRM projectmanager, HRM medewerker & assistent, HRM support officer, HRM generalist, HRM specialist of een recruiter. Voor permanente functies en interim opdrachten. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches: van operationeel tot strategisch niveau, parttime en fulltime, van profit en non profit organisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren. Onze partners hebben een achtergrond in human recourse (management) of ruime ervaring in het bemiddelen van HRM profielen en weten dus hoe het is om (als kandidaat of werkgever) werkzaam te zijn binnen uw sector.

Onze partners voor Suited HRM’ers:

Jacqueline Hamelink

Zijn uw medewerkers uw grootste kostenpost of uw belangrijkste kapitaal? Ik ga voor het laatste. De beste medewerkers zijn degene die zich gaan ontwikkelen en groeien en ervoor zorgen dat uw organisatie gaat bloeien! 

Als ervaren HR professional help ik u aan een interim HR medewerker op het niveau die u zoekt. Bij Suited Interimmers bent u op het beste adres om DIE medewerkers te kunnen aantrekken die het verschil maken.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-23820087.

Marc de Man

Ik richt mij als partner bij Suited Interimmers met name op de bemiddeling van HR-Business Partners, HR-managers, HR-projectmanagers, HR-administrators & Recruiters. Door mijn achtergrond als HR adviseur en ook organisatieadviseur kan ik prima de brug slaan tussen uw behoefte aan de perfecte professional en ons aanbod van interimmers. Ik onderscheid mij ten opzichte van veel andere bemiddelaars vooral doordat ik ’uit het vak kom’, desgevraagd binnen 24 uur lever en een zeer scherp tarief hanteer. ‘The proof of the pudding’ is natuurlijk dat u uitermate tevreden bent over zowel onze interimmer en ook onze ondersteunende dienstverlening. Daar sta ik voor!

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-52006942.

Pien van Schijndel

HR professional vanuit overtuiging. Zonder ‘people’ gebeurt er niets en met de juiste ‘people’ kan je het verschil maken, mijn observatie tijdens een middelbare school stage. Deze observatie heeft de keuze voor mijn opleiding bepaald en mijn verdere loopbaan vorm gegeven. Ik werk voor (internationale) organisaties, startups en corporates. In allerlei branches zoals retail, luchtvaart, (ditgital) publishing en farma. Gewend om aan de andere kant van de tafel te zitten, zowel als inhurende manager en als interim professional. Het is tijd om al deze ervaring te delen en in te zetten als partner bij Suited om interim opdrachten voor iedereen succesvol te maken.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-21878263.

Birgit van Eeden

Dat personeel het succes van de organisatie bepaalt en daarmee een belangrijke factor is wordt ook door mij onderschreven. Door alle medewerkers aandacht te geven en hen te stimuleren datgene te doen waarin zij excelleren (in hun kracht te zetten) komt dit zowel de organisatie als de medewerker ten goede. Door hierin de verbinding te zoeken worden de beste resultaten verkregen.
Als pragmatisch ingestelde interimmer met ruime HRM ervaring ga ik graag met u het gesprek aan om samen die HRM professional te vinden die u en uw organisatie helpt uw doelen te verwezenlijken.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-25044144