Suited General Managers is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde managers. Van algemeen directeur, CEO, plant manager, teamleider, afdelingsleider, organisatieadviseur, accountmanager, risico manager, lijnmanager tot productmanager. Voor permanente functies en interim opdrachten. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches: van operationeel tot strategisch niveau, parttime en fulltime, van profit en non profit organisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren.

Laat ons weten wat u zoekt en wij brengen u op korte termijn in contact met een beschikbare kandidaat. Onze partner is gespecialiseerd in recruitment van General Managers.

Onze partner voor Suited General Managers:

Eva Thus

Ik help u graag vanuit mijn academische achtergrond, waarin ik ten eerste Bedrijfskunde als ten tweede Organizational Change & Consulting (MSc) studeerde. Tevens ben ik ervaren op het gebied van general management. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties die veel al een actieve transitie door gaan. Tijdens dit proces is een goede begeleiding noodzakelijk.

Ik help u graag aan een goede interimmanager, interim executive of interim change manager om consistentie te krijgen in uw strategische en operationele doelen realisatie.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-28356743.