Suited IT’ers is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde IT professionals voor permanente functies en interim opdrachten. Van scum master, product owner, business analist, requirements engineer, QA engineer/software tester, lead developer, backend developer, system engineer, technisch/functioneel (beheer) consultant tot integratiespecialist. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches: van operationeel tot strategisch niveau, parttime en fulltime, van profit- en non-profitorganisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren. Onze partner is gespecialiseerd in recruitment van IT-kandidaten en weten daarom precies wat er in uw sector speelt.

Onze partner voor Suited IT’ers:

Eline van Woesik

Ik werk inmiddels ruim 10 jaar als project manager. Inmiddels al vele projecten afgerond voor verschillende opdrachtgevers. Veel van mijn projecten hebben een IT-achtig karakter. Zelf heb ik jaren als interimmer de outsourcing van een IT afdeling gemanaged. Om deze reden zet ik mij graag in voor interimmers op beide vakgebieden: project management en IT. Met mijn achtergrond en ervaring denk ik in beide branches een toegevoegde waarde te kunnen bieden om de juiste match te vinden tussen opdracht en interimmer.

Wilt u een keertje kennismaken? Ik spreek graag met u af om te bespreken waar ik u mee kan helpen.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-10000243.

Andre Noorlander

Elke organisatie is in beweging. Elke organisatie heeft te maken met IT. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste expertise op het gebied van IT, een organisatie sneller en effectiever doelen kan bereiken. Jarenlang heb ik voor legio opdrachtgevers doelen gerealiseerd d.m.v. inzet van de juiste IT specialisten. Inmiddels mag ik leiding geven aan mijn eigen softwarebedrijf met IT specialisten.

Uit ervaring kan ik zeggen dat de beste match ontstaat door een heldere afstemming van belangen, expertise en mogelijkheden. Er is niets mooiers dan wanneer de juiste specialisten op de beste plek werken en daardoor de organisatie haar doelen helpen te realiseren. Deze ervaringen en mijn netwerk zet ik graag in om organisaties aan de juiste specialisten te helpen!

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-19440000.