Suited Financials is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde finance professionals voor permanente functies en interimopdrachten. Van hoofd administratie, financieel manager, (assistent) controller, business controller, project controller, (assistent) accountant tot CFO. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches: van operationeel tot strategisch niveau, parttime en fulltime, van profit- en non-profit-organisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren.

Onze partner voor Suited Financials:

Marc van Woesik

Twintig jaar als interimmer heeft mij veel kennis opgeleverd van het vak. Tevens van de wensen van opdrachtgevers en van de methodes van intermediairs. Ik durf mezelf te kwalificeren als een ervaringsdeskundige aan beide zijden van de tafel.

De veelvuldig toegepaste werkwijzen hebben mij altijd verbaasd en ietwat geïrriteerd. Daarom heb ik in 2018 besloten om het zelf te gaan doen. Sneller, rechtvaardiger, moderner en transparant.

Bij Suited Interimmers is kennis van zaken en daarmee kwaliteit van het allergrootste belang. Er zijn dan ook per vakgebied een aantal inhoudelijk sterke interimmers als partner tot de Suited-organisatie toegetreden. Deze partners fungeren als de spil tussen de opdrachtgevers en de interimmers.

Suited Interimmers werkt namelijk vanuit de overtuiging dat de ideale match bij een interim-opdracht tussen een opdrachtgever en een interimmer tot stand komt doordat deze gemaakt wordt door een ervaringsdeskundige op het betreffende vakgebied (en niet door een sales poppetje).

Of klik hier om direct te mailen.
Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook 06-50657637!