Suited Communicators is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde communicatiespecialisten zoals b.v. senior-, medior- en junior communicatieadviseurs, content managers, content specialisten, marketing- en communicatie adviseurs en managers, adviseurs interne communicatie, externe communicatie, corporate communicatie, online communicatie adviseurs, reputatie managers en brandig/brand mangers. Voor permanente functies en interim opdrachten. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches: van operationeel tot strategisch niveau, parttime en fulltime, van profit en non profit organisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren.

Wij beschikken over diverse professionals binnen het vakgebied Marketing & Communicatie. Van het ontwikkelen en implementeren van een vernieuwende marketing- en communicatiestrategie, samen met het huidige team creatieve ideeën ontwikkelen en realiseren tot het positioneren van een organisatie. Altijd met het doel en resultaat voor ogen. Kortom; professionals die mensen kunnen enthousiasmeren, verbinden en inspireren. En die de handen uit de mouwen steken.

Onze partners voor Suited Communicators:

Heidi Peters

Als communicatieadviseur werk je, afhankelijk van de inhoud van je opdracht, aan details en aan de grote lijnen. De vorm, inhoud en toon van die details en grote lijnen zijn per organisatie verschillend. Werken in de zorg, voor een gemeente of een industriële b-to-b organisatie, dat maakt nogal wat uit.

Een ding weet je zeker: saai is het nooit. Maar het wordt nóg leuker, wanneer je naast je kennis en ervaring ook de juiste persoon bij de juiste organisatie bent. Dan kom je volledig tot je recht en daar heeft uiteindelijk ook de opdrachtgever de meeste baat bij. Graag zoek ik voor u de perfect passende match!

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-18909601.

Floor van der Westen

Ik heb een achtergrond in Marketing & Communicatie. En heb de afgelopen jaren zowel in vaste dienst als op interim-basis in dit vakgebied gewerkt. Daardoor weet ik als geen ander wat er verwacht wordt van een tijdelijke specialist en hoe belangrijk het is dat er een goede match is tussen opdracht, kandidaat en opdrachtgever.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-52446409.