Suited Change’ers is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde managers op het gebied van verandermanagement voor permanente functies en interim opdrachten. Voor verandertrajecten, reorganisaties, organisatieadvies, overbruggingsmanagement, coaching en teamontwikkeling. Van MKB tot multinational, op alle niveaus en in alle branches: van operationeel tot strategisch niveau, parttime en fulltime, van profit en non profit organisaties. Dankzij onze persoonlijke benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren. Verandering en innovatie zitten onlosmakelijk verankerd in de cultuur van elke organisatie om de complexe ontwikkelingen in de markt bij te kunnen houden. Of het nou om kleine veranderingen gaat of grote reorganisaties. Het zijn stuk voor stuk aanpassingen die noodzakelijk zijn in een dynamische wereld, waar de toekomst niet wacht. Veranderingen die nieuwe kansen bieden en die de organisatie naar een hoger niveau brengen.

Onze partner voor Suited Change’ers:

Eva Thus

Ik help u graag vanuit mijn academische achtergrond, waarin ik ten eerste Bedrijfskunde en ten tweede Organizational Change & Consulting studeerde. Tevens ben ik ervaren op het gebied van verander management. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties die veel veranderingen door gaan. Tijdens dit proces is een goede begeleiding noodzakelijk.

Ik help u graag aan een goede interim medewerker. Zo kijk ik samen met u hoe we continuïteit krijgen in uw strategische en operationele doelen realisatie.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik in uw specifieke kwestie kan betekenen.

Klik hier om direct te mailen
of bel 06-28356743.