Beschikbare kandidaat

Ervaren HR-specialist verzuim – vitaliteit – duurzame inzetbaarheid

Ervaren, energieke, oplossingsgerichte en betrokken HR-specialist voor uw verzuimmanagement en begeleiding van casemanagers waardoor ziek uitgevallen werknemers sneller re-integreren. Zij is een toegankelijke en laagdrempelige aanjager van de thema’s gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie. Een waardevolle HR-professional voor optimaal en gemotiveerde medewerkers. Inzetbaar op beleids- tactisch en operationeel niveau. Hecht waarde aan een positieve samenwerking tussen alle partijen, zoals arbodienst, interventiepartijen, casemanagers, leidinggevenden en directie.

Beschikt over up to date ondersteuning door XpertHR en staat in verbinding met vakcollega’s van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI).

Heeft veel ervaring binnen de overheid en onderwijs, maar wil ook meer thuisraken in andere Non-Profit organisaties zoals bijvoorbeeld Zorg, Welzijn en Waterschap.

Heeft passie voor de natuur, muziek, duursport en positieve psychologie.

Onze kandidaat aan het woord!

“Wat ik boeiend vind aan Interimopdrachten is dat ik enorm veel leer van iedere organisatie waar ik word ingezet. Ook al neem ik veel kennis, kunde en positieve energie mee. Binnen iedere organisatie gaat men binnen de regels toch op eigen wijze met verzuim en duurzame inzetbaarheid om. Er is geen ‘one-size-fits all’ in mijn werkveld. De juiste snaar raken, verdiepen in de cultuur en hoe ik me kan verbinden om een prettige productieve samenwerking op gang te brengen, is mijn basis voor een succesvolle uitvoering.

Die verbinding breng ik niet alleen binnen de organisatie tot stand, maar komt ook letterlijk in het leefgebied van de opdrachtgever tot uitdrukking. Zo sluit ik bijvoorbeeld na een werkdag graag aan bij een lokale yoga- of bootcamp groep en overnacht ik indien nodig bij een plaatselijke B&B.”

Beschikbaar per: half mei 2023
Uren beschikbaar: 24 – 28 uur (deels hybride)
Omgeving: provincie Utrecht, Gelderland, Overijssel, Zuid-Holland, kop van Noord-Brabant
Soort functie: interim

Heeft u interesse in deze kandidaat? Stuur dan een mail aan Marc de Man (marcdeman@suitedinterimmers.nl), bel of app! (06-52 00 69 42).