Bent u op zoek naar een medewerker? Wij hebben een netwerk van experts, die gespecialiseerd zijn in de werving en selectie voor functies met intentie vast dienstverband. Deze recruitments experts zoeken voor u de medewerker die aan uw wensen voldoet en bij uw organisatie past!. Suited Permanents beschikt over een goed netwerk van actief werkzoekende kandidaten en maakt gebruik van innovatieve recruitment technologie om ook de latent zoekende professional in de markt te kunnen werven. Hierdoor kunnen wij u binnen 2 weken kennis laten maken met de juiste kandidaat.

Werkwijze

Uw vacature wordt uitgezet bij een van onze recruitment-partners. Zij zullen rechtstreeks met u in contact treden, een inventarisatie van de vacature en uw wensen doen en u volledig informeren over de werkwijze en tariefstelling.

Werving & Selectie

  • De geselecteerde medewerker treedt direct in dienst de opdrachtgever
  • De opdrachtgever betaalt hiervoor (een van te voren afgesproken) fee
  • U betaalt de helft van de fee bij indiensttreding en de andere helft na de proeftijd

Klik hier voor meer informatie betreft interim-professionals.

Wilt u meer informatie over wat Suited Permanents voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en bekijken samen welke vorm het beste bij u past.