Bent u opzoek naar een vaste medewerker? Wij hebben een netwerk van experts, die gespecialiseerd zijn in de werving en selectie voor functies met intentie vast dienstverband. Deze recruitment experts zoeken voor u de medewerker die aan uw wensen voldoet en bij uw organisatie past! Suited Permanents beschikt over een goed netwerk van actief werkzoekende kandidaten en maakt gebruik van innovatieve recruitment technologie om ook de latent zoekende professional in de markt te kunnen werven. Hierdoor kunnen wij u binnen 2 weken kennis laten maken met de juiste kandidaat.

Missie & Visie

Suited Permanents gelooft dat wij het beste in de behoeften van onze opdrachtgevers voorzien wanneer wij onze recruitment partners volop in hun kracht zetten. Hoe werkt dat? Op het moment dat onze partners vanuit hun eigen drive en passie de vrijheid hebben om op zoek te gaan naar de perfecte professional voor uw organisatie, zetten zij alle stappen die nodig zijn. Iedere dag staat bij ons in het teken om de perfecte match tussen organisatie en professional te realiseren.

Omdat

Suited Permanents is van mening dat werken anders kan; beter en leuker. Fijne werkplekken voor iedereen, zoals wij dat normaal vinden!

Hoe

Suited Permanents onderneemt samen, met passie voor het vak. Krachtig en gelijkwaardig. Samenwerken om een hoger doel te bereiken. Uiteraard open en eerlijk.

Wilt u meer informatie over wat Suited Permanents voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en bekijken we samen welke vorm het beste bij u past.